Stage of afstudeerstage TBK

Aan de slag met een uitdagend proces

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage/ stage opdracht ga je aan de slag met het verminderen van het afvalpercentage.
Bij de productie van laminaten komt er erg veel afval vrij. Jouw stage bedrijf heeft als doelstelling: het vinden van een methode om dit afvalperpercentage te verminderen.

Als stagiaire/afstudeerder ga je aan de slag met het in kaart brengen van de processen, waarvoor je het volgende gaat doen:
- Wat zie je gebeuren?
- Waar zitten de bottlenecks?
- Data-analyseren
- Meelopen met de medewerkers, om goed duidelijk te krijgen hoe het proces looptHet eindresultaat is een adviesrapport, met een implementatieplan, met daarin verbetermaatregelen die succesvol zijn.

De organisatie heeft afgelopen twee jaar al met 3e en 4e jaars TBK studenten gewerkt, dus je kan voortbouwen op de vorige stageopdrachten.
Het kan zowel door een derde als vierde jaars studenten worden opgepakt. Er is voldoende begeleiding dus daar hoef je niet bang voor te zijn!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Initiatiefrijk
- Communicatief vaardig
- Woonachting in de omgeving van Haarlem, of bereid een fiets neer te zetten bij station Haarlem Spaarnwoude
- Proceservaring
- Je begeleider komt uit Finland, dus je enigszins verstaanbaar kunnen maken in het engels is wel belangrijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verpakkingsindustrie. Het is een internationale organisatie, waarbij ze zich in Haarlem richten op industriele verpakkingen voor de bouw.


Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een een fiets op het station of eigen vervoer is handig.
group
50+ medewerkers
mood
Internationaal, doch informeel
local_bar
Mooi uitzicht!