Stage of afstudeerstage TBK in Haarlem

Aan de slag met een zelfstandige opdracht

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage/ stageopdracht ga je aan de slag met het verminderen van het afvalpercentage.
Bij de productie van laminaten komt er erg veel afval vrij. DOelstelling is het vinden van een methode om dit afvalperpercentage te verminderen.
De opdracht wordt bij voorkeur via de DMAIC methode uitgevoerd.

Het eindresultaat is een adviesrapport, met een implementatieplan, met daarin verbetermaatregelen die aangetoond succesvol gaan zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Initiatiefrijk
- Communicatief vaardig
- Woonachting in de omgeving van Haarlem, of bereid een fiets neer te zetten bij station Haarlem Spaarnwoude
- Proceservaring

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verpakkingsindustrie. Het is een internationale organisatie, waarbij ze zich in Haarlem richten op industriele verpakkingen voor de bouw.


Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een een fiets op het station of eigen vervoer is handig.
group
50+ medewerkers
mood
Internationaal, doch informeel
local_bar
Mooi uitzicht!