Afstudeerstage procesoptimalisatie en automatisering

Jij gaat aan de slag met het optimaliseren en automatiseren van proces rondom uren boeken

Dit ga je leren

Tijdens jouw onderzoeksstage, derde- of vierdejaars, ga je aan de slag met het optimaliseren en automatiseren van het proces rondom het boeken van uren. Deze organisatie heeft ruim 120 medewerkers in vaste dienst en zo'n 50 flexibele krachten. Al die medewerkers vullen op dit moment hun uren nog op papier in.

Dat hele proces kan en moet efficiënter. Om dat te bewerkstelligen gaat de organisatie met een app werken, maar dit moet wel helemaal geïntegreerd worden in de huidige bedrijfsvoering. Aan jou de taak om een advies op te stellen over de gewenste optimalisatie!

Zaken die hierin terugkomen:
- Analyseren van de huidige processen
- Achterhalen van de gewenste situatie
- Knelpunten achterhalen
- Interviews met medewerkers
- Advies en implementatie
- Etc.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat tijdens je stage aan de slag met het proces en je doet dit voornamelijk zelfstandig. Uiteraard krijg je de juiste begeleiding, maar het wordt wel echt jouw onderzoek! Je dagen zullen vooral bestaan uit het voeren van gesprekken en het analyseren van de data en mogelijkheden. Omdat het hier om automatisering gaat, past technische bedrijfskunde ook in het plaatje.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in een specifieke schoonmaakbranche en er werken ruim 120 mensen in vaste dienst het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is niet super goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig!
group
100+ medewerkers
local_bar
Veel vrijheid