Afstudeerstage procesoptimalisatie

Je gaat de implementatie van nieuwe logistieke applicaties uitvoeren

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het implementeren van nieuwe logistieke applicaties. Deze moeten volledig vervangen worden. Je sluit aan bij de projectgroep en het is jouw taak om te onderzoeken hoe de pakketten van elkaar verschillen en welke het best toegepast kan worden. Hiervoor zullen alle processen doorgrond moeten worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in gezondheidszorg en er werken 83 medewerkers binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Vooruitstrevend
local_bar
Interessant project