Afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat er voor zorgen dat interne processen geoptimaliseerd worden.

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Wat momenteel erg speelt bij deze organisatie is dat er via allemaal verschillende kanalen bestellingen binnen komen. Denk hierbij aan: Telefonisch, via mail, vanuit offertes, via Whatsapp, via uitvoerend personeel.

De organisatie merkt dat er behoefte is aan een gestructureerd proces, hoe deze aanvragen / bestellingen beter verwerkt kunnen worden waardoor het overzichtelijk wordt. Kortom: het beter stroomlijnen van inkomende bestellingen. Niet alle aanvragen / bestellingen hoeven direct uitgevoerd te worden. Hier komt dus ook een stukje planning bij kijken.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig
- Communicatief sterk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de aanleg en onderhoud van tuinen en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet direct nodig. Het bedrijf ligt op 10 minuten fietsen van station Roermond.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Leuk voor de echte buitenmens!