Afstudeerstage marketing support en sales

Je gaat een marktonderzoek uitvoeren en daarnaast ondersteuning bieden aan de marketing sales en support afdeling

Dit ga je leren

Ben jij een breed georiënteerde commerciële student die bij een jonge, hechte organisatie wil afstuderen, lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is een SMS procesoptimalisatie bedrijf in de zakelijke branche, waarin zij bedrijven bedienen als een PostNL, KLM en Bol.com. Met behulp van hun inzet ervaren bedrijven kosten- en tijdsbesparing en zelf omzetverhoging. Onlangs hebben zij daarnaast nog meer nieuwe fantastische producten toegevoegd, zoals officiële Whatsapp for Business, RCS & Mobile Connect.

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij je bezig houden met het binnenhalen van potentiële klanten. Je bent vooral bezig met het bellen en mailen met klanten, om de wensen en behoeften te achterhalen, om hier vervolgens weer op in te spelen. De huidige markt zit vooral in Nederland, maar het bedrijf is ook gefocust op Duitsland en de Benelux. Zij zoeken om die reden dan ook een student die marktonderzoek wil uitvoeren binnen de focus sectoren "Healthcare, Finance en Logistics en E-commerce" Binnen jouw onderzoek mag jij eigen projecten toe-eigenen, wanneer je op andere bedrijfsonderdelen jezelf wil ontwikkelen.

Naast het contact onderhouden met potentiële klanten help jij mee zowel de naam als het huidige netwerk van het bedrijf te versterken en uit te breiden, door de online zichtbaarheid te verhogen. Social media speelt hier een belangrijke rol in, waarbij jij verantwoordelijk zal zijn voor het schrijven en designen van posts, whitepapers, video's en meer. Daarnaast zal jij ondersteuning bieden aan het support team.

Quote CEO: "Wij zijn ervan overtuigd dat elke serieuze student nieuwe en unieke perspectieven kan geven op vraagstukken die bij ons bedrijf en bij onze klanten leven. Door samen te werken met gedreven en ambitieuze stagiaires bieden we hen de kans om te ontwikkelen en blijven wij ons als bedrijf dus ook continue ontwikkelen"

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing, sales en support? Als stagiair heb je een frisse blik doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs. Daarnaast ga jij aan de hand van telefonische gesprekken en mailcontact, daadwerkelijk de behoefte van klanten gaat achterhalen.

Dit ben jij

✔ Informele student
✔ Verantwoordelijkheidsgevoel
✔ Proactieve houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in SMS optimalisatie en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's