(Afstudeer) stage implementatie van en uitwerken van een nieuw CRM systeem

Je gaat het bedrijf helpen met het nieuwe CRM-systeem

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het nieuwe CRM (Customer Relationship Management) systeem van dit bedrijf. Jij gaat zorgen voor de implementatie van dit CRM systeem en kijkt daarbij naar de organisatie en de invoer van het nieuwe systeem. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kennis kunnen opdoen via het systeem.

Het is belangrijk dat je analytisch sterk bent en dat je goed de koppeling tussen verschillende systemen weet te maken. Zo is de koppeling tussen het gehanteerde ERP-systeem (inclusief Office 365 integratie) en het nieuwe CRM-systeem noodzakelijk.
Daarnaast kom je te werken binnen een internationale organisatie, met collega's uit verschillende culturen. Het spreken van de Engelse taal moet daarom geen probleem voor jou zijn.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Meehelpen met de implementatie van het nieuwe CRM systeem
- Een eventueel onderzoek uitvoeren rondom dit nieuwe CRM systeem
- Bedrijfsprocessen optimaliseren
- Zorgen dat de medewerkers gemakkelijk gebruik kunnen maken van het CRM systeem

Wil jij afstuderen binnen dit bedrijf? Dan is dat ook zeker mogelijk. In samenspraak met het bedrijf kan er een mooi en uitdagend onderzoek opgesteld worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van het CRM systeem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Natuurlijk begin je jouw dag rustig met een kopje koffie waardoor je met volle energie jouw dag kan beginnen. Eens in de zoveel tijd zul je een begeleidingsgesprek hebben, om te bekijken hoe je voortgang is en waar je nog verbetering kan maken. In dit gesprek bespreek je ook samen met jouw begeleider wat er de komende tijd op de planning staat.

Je zult een allrounder worden en iedereen gaat profijt hebben van jouw hulp en van de uitkomsten uit jouw onderzoek. Dit geeft elke dag weer meer voldoening.

Dit ben jij

+ Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen
+ Vloeiend Nederlands + Engels
+ Nauwkeurig; detailgericht
+ Analytisch
+ Zelfstandig
+ Pro-actief

Over dit bedrijf

Deze organisatie is marktleider op het gebied van print.
Van origine is dit bedrijf Japans en heeft het in zijn totaliteit 40.000 medewerkers en ze richten zich onder andere op het printen van etiketten.

Op het kantoor waar jij aan de slag gaat, zijn ze met ongeveer 100 medewerkers. Er heerst een informele sfeer, open cultuur, waar men goed met elkaar omgaat!

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Dit bedrijf is marktleider en maakt grote veranderingen door