Roel te Molder bij StudentenBureau

De stagezoektocht van onze eigen stagiair Roel...

Spoed bij het zoeken van een stage!

Mijn naam is Roel te Molder, ik ben 25 jaar oud en woon in Tilburg. Momenteel studeer ik Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen.

De zoektocht naar mijn stage

Omdat ik pas begin juli een GO heb gekregen van school dat ik op stage mocht, was er veel spoed bij het zoeken van een stageplek. Al snel kwam ik terecht op de website van StudentenBureau. Ik heb direct contact opgenomen en had de volgende dag al een gesprek bij StudentenBureau (een paar dagen later ging ik namelijk op vakantie). Hurry, hurry, hurry! Ik heb een goed gesprek gehad en heb aangegeven hoe mijn ideale stage eruit moest zien. Toen ik terug kwam van mijn vakantie kreeg ik het fijne bericht dat ik intern bij StudentenBureau mocht gaan stage lopen. Dat was nou eens lekker thuis komen van mijn vakantie!

Mijn eerste twee weken...2f377b20124df606ac02c8732f04aa91.jpeg

Inmiddels zit ik in mijn derde week van mijn stage. De afgelopen weken zijn erg leerzaam voor me geweest. Wat erg fijn is, is dat er veel tijd voor me wordt vrijgemaakt om me te begeleiden en te helpen. Ook kan ik naast mijn stagebegeleider ook altijd terecht bij andere collega’s. Iedereen staat klaar om me te helpen.
Ik heb me de afgelopen weken vooral bezig gehouden met sales en recruitment, daarnaast was er ook tijd om te werken aan mijn onderzoeksopdracht.

Bedankt voor de fijne stage StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.