Adrienne Regout bij Blokker

De eerste week van Adrienne...

Wat een week!

5c56c388d959c9f144896c2ab30c7e26.jpeg

Mijn eerste week bij Blokker in Amsterdam zit er inmiddels op en wat gaat zo’n week toch snel! Ik vond het heel spannend om te beginnen, omdat je nooit weet wat je kan verwachten. Toch ging ik er met een open gevoel in en mijn eerste indruk van Blokker is echt super goed!

Ik heb mijn team al snel op een leuke manier leren kennen. Ze hebben mij bijvoorbeeld dinsdag meegenomen naar de opening van Hudsons Bay in Amsterdam om inspiratie op te doen. Ook ben ik woensdag samen met mijn manager naar de opening van de Nieuwste Blokker in Amstelveen geweest. Zij heeft mij alles laten zien van de huidige collectie en de veranderingen binnen de nieuwste Blokker winkels. Op deze manier ben je niet alleen maar op kantoor en kan je door samen dingen te doen elkaar goed leren kennen, dit vond ik zelf heel prettig.


Ik heb al veel dingen mogen doen zoals het versturen van persberichten en het ondersteunen van een PR –event. Natuurlijk is het altijd spannend om taken voor het eerst te doen, maar mijn team hielp mij waar nodig. Zo hebben we donderdag een influencersborrel georganiseerd in het Nest in Amsterdam om #TeamBlokker te introduceren. Er kwamen 25 influencers vanuit verschillende sectoren die iets voor de Blokker zouden kunnen betekenen. Er was heerlijk eten zoals spareribs, vis en lekkere salades. Er was een open bar met onder andere Aperol Spritz! De aankleding was heel sfeervol ged71a5b5cf2a56b8f2f9e357c95977eacb.jpegaan met allemaal artikelen van Blokker (zie foto), die ik samen met Renske (PR & events specialist) heb uitgezocht. De influencers gingen met een goed gevulde goodiebag naar huis. Het was een geslaagde avond.


De eerste week geeft altijd veel indrukken en je wordt overspoelt met informatie, maar neem je rust en vergeet niet dat je altijd vragen mag en kan stellen. Daar ben je stagiair voor!