Wat zeggen andere studenten over ons?

Geen "wij van WC Eend" hier, we laten liever studenten iets over hun ervaring met ons vertellen. Wil je de meest actuele recencies lezen? Neem dan even een kijkje bij de meer dan 100 reviews op Facebook.

03c31ad661585a063e92f239fd6e597a.jpegTom van de Ven - Stagiair bij TE Connectivity

"Ik heb me tijdens mijn stage beziggehouden met een onderzoek voor TE met als hoofddoel: 'het bedrijf beter zichtbaar te maken.' Het leukste vond ik het werken in een internationale organisatie waardoor je veel leert maar ook veel zelfstandigheid krijgt. Dit vind ik prettig want het geeft vertrouwen en het gevoel dat ze je als een volwaardig werknemer zien. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je vooral dingen zelf aan moet pakken. Doordat Engels de voertaal binnen het bedrijf is, kreeg ik de taal goed onder de knie. Ik had me voor mijn stage ingeschreven bij StudentenBureau en vervolgens werd ik uitgenodigd voor een intakegesprek. Een week na mijn intakegesprek kon ik al op sollicitatiegesprek komen. Mijn ervaringen met StudentenBureau zijn alleen maar positief. De procedure ging erg snel en de mensen zijn zeer vriendelijk. Zo kreeg ik in de eerste weken van mijn stage nog een kaartje van mijn contactpersoon om me succes te wensen tijdens mijn stageperiode."

aa729cbfc11a3bf2e6033c1df8a898aa.jpegRick Thorn - Stagiair bij TE Connectivity

"Ik was best laat met het zoeken naar een stage. StudentenBureau heeft het voor elkaar gekregen om mij binnen enkele dagen op sollicitatiegesprek te sturen. Tijdens mijn stage bij TE heb ik een Job Safety Analyse uitgevoerd. Ik bracht de processen en taken in beeld en haalde hier risico's met betrekking tot personeel uit door te brainstormen over oplossingen. Het leukste aan mijn stage vond ik de aardige en behulpzame collega’s. Ik werd beschouwd als een collega en niet als een stagiair. Het belangrijkste wat ik tot nu toe geleerd heb, is het communiceren met medewerkers met verschillende persoonlijkheden. Ik kan mijn complimenten geven over de snelle en effectieve procedure bij StudentenBureau. Mijn ervaringen met StudentenBureau zijn zeer positief want iedere student is belangrijk bij hen. De medewerkers van StudentenBureau blijven gedurende de stage contact houden wat ik persoonlijk erg waardeer."

c58e5f07d5b8e53d2e8308e3e53df8a4.jpegSander Witteveen - Stagiair bij TE Connectivity

"Ik heb een online verbeterplan geschreven over de zichtbaarheid en interactiviteit voor engineers. Ik werkte aan de strategieaanpak en zorgde voor de implementatie. Mijn stage was in het Engels en ik heb mijn project ook in het Engels gemaakt. Dat was onwijs goed voor mijn Engelse vaardigheden, deze zijn flink verbeterd en ik ben zelfstandiger geworden. Ook het contact met veel mensen, zowel van het binnen als buitenland beviel me erg goed. Ik was te laat begonnen met zoeken naar een stage maar StudentenBureau heeft me binnen drie weken aan een stageplek geholpen. Ik heb niets anders dan goede woorden voor StudentenBureau en het is me uitstekend bevallen. Ik kreeg een kaartje nadat ik begonnen was van mijn stagecoach bij StudentenBureau. Ik beveel StudentenBureau zeker aan voor iedereen die dit leest!"

ed28c1d53bf7b0e40ad2363ef7ab5dd4.jpegEric van der Craats - Afstudeerder bij Softmakers

"Het doel van mijn stageopdracht was te ontdekken welke markten het informatiesysteem het best kan benaderen en hoe er invulling kan worden gegeven aan de strategische en tactische marketingplanning. Ik heb verschillende commerciële taken op me genomen en me verdiept in Business-to-Business Salesmanagement. Mijn stagebegeleider stimuleerde mij met het ontwikkelen van kwaliteiten zoals resultaatgerichtheid en klantgerichtheid. De bemiddeling van StudentenBureau verliep vlekkeloos. Zowel in het voortraject als daarna zijn ze erg betrokken en leveren ze geweldige begeleiding. Zo hebben ze voor én na ieder sollicitatiegesprek contact opgenomen om de voortgang te bespreken en te evalueren. Zelfs tijdens mijn stage heb ik meerdere keren contact gehad met de bemiddelaar van Studentenbureau."