Alle logistiek stages

Een stage vinden, solliciteren en aan de slag!

Hieronder vind je een overzicht van alle logistiek stages. Verfijn deze resultaten om de meest geschikte stage te vinden. Heb je de juiste stage gevonden? Solliciteer dan direct op deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we samen je wensen en eisen in kaart brengen. Na dit gesprek ben je klaar voor je sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf. 

Kun je op dit moment geen geschikte stage vinden? Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte van de nieuwste stages.

Jouw logistiek coaches 

De nieuwste logistieke stages

Logistieke procesoptimalisatie in regio Venlo

Jij gaat dus alle logistieke processen in kaart brengen binnen de organisatie.

- Je brengt alle processen in kaart
- Deze processen ga je optimaliseren
- Je brengt de bottlenecks in kaart
- Voor deze bottlenecks schrijf je …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Venlo
 • Startdatum: 01-02-2016
Bekijk vacature

Stage supply chain, operations en customer service!

Tijdens jouw stage of afstuderen draai je mee op de afdeling Supply Chain & Customer Service. Een combinatie van meewerken en een eigen onderzoek/project is hier gewenst. 's Ochtends wanneer het druk is houd je je bezig met afwisselende en leerzame …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Regio delft
 • Startdatum: 11-01-2016
Bekijk vacature

Optimalisatie productielijn bij ambitieuze club!

Naast de vacature voor de logistieke/magazijnoptimalisatie is er ook deze vacature bij dezelfde organisatie.

Ook in de productielogistiek is er een efficiencyslag te maken. De organisatie werkt met software van Exact. In jouw …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Regio rotterdam
 • Startdatum: 01-02-2016
Bekijk vacature

Student Technische Bedrijfskunde/MER gezocht voor ISO-certificering

Binnen de business waarin het bedrijf werkzaam is lopen ze voor op het gebied van documentatie. Iets wat ook steeds vaker geëist wordt door opdrachtgevers als Friesland Campina. Steeds vaker horen ze ook de eis dat ze moeten werken volgens de …

 • Stage
 • Plaats: Omgeving tilburg - den bosch
 • Startdatum: 01-02-2016
Bekijk vacature

Meewerkstage bij internationale handelsorganisatie regio Breda!

Door toenemende druk van wet- en regelgeving omtrent de verpakking en het transport van de producten worden er almaar meer eisen gesteld aan de administratieve vastlegging van verschillende aspecten. Deze regels verschillen per land en ook per …

 • Stage
 • Plaats: Regio breda
 • Startdatum: 01-02-2016
Bekijk vacature
Bekijk meer vacatures
Filter vacatures
Type

Opleidingsrichting

Meer criteria tonen


Opleidingsniveau

Opleiding

Meer criteria tonen


 

Logistieke stages? Vind ze hier!

Op zoek naar logistieke stages? Wij hebben speciaal voor jou logistieke stages geselecteerd over heel Nederland. Deze stages zijn van HBO en WO niveau. Door op bekijk vacature te klikken krijg je meer informatie over het stagebedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit analyseren, plannen opstellen, werk en productieprocessen in kaart brengen of processen verbeteren en vastleggen.

Andere taken tijdens de stage

Een kwart van de stagebegeleiders vanuit het hoger onderwijs merkt dat logistieke stagiairs worden ingezet voor klussen onder het niveau van de stagiair. De helft van de studenten geeft aan dat zij naast hun reguliere stagewerkzaamheden, geen andere taken hoefden uit te voeren. De meest genoemde andere taken waren koffie halen (20%) en kopiëren(14%). Daarnaast gaf 11% van de studenten aan dat zij meer werkzaamheden moesten uitvoeren dan was afgesproken en eenzelfde percentage gaf aan dat zij grote projecten hebben opgepakt tijdens hun stage. Tweederde van de studenten heeft daarnaast veel verantwoordelijkheden gekregen en vond dit leuk om te hebben, slechts bij 9% leverde dit stress of druk op. Tijdens een stagedag houdt 68% van de studenten zich regelmatig bezig met zaken zoals Facebook, Whatsapp, kletsen, gamen of nieuws lezen. Deze zaken hebben geen significante invloed op het eindcijfer dat studenten krijgen na de stage. 

Beoordeling van de stage

In vergelijking met vorig jaar beoordelen hun stage met een hoger cijfer: in 2012 was dit een 7,3 en in 2013 is dit gestegen naar een 7,5. Vooral logistieke studenten zijn meer tevreden over hun stage dan in 2012; het cijfer dat zij gaven steeg van een 7,0 naar een 7,7 in 2013. Hiermee zijn zij het meest enthousiast over hun stage ten opzichte van andere studenten. Als we studenten vragen naar wat hen het meest heeft tegengezeten tijdens hun stage, dan wordt in 40% van de gevallen aangegeven dat zij niet blij waren met de verplichte schoolopdrachten die zij tijdens hun stage moesten uitvoeren. Ook een slechte begeleiding vanuit de studie wordt vaak genoemd (29%).