Alle logistiek stages

Een stage vinden, solliciteren en aan de slag!

Hieronder vind je een overzicht van alle logistiek stages. Verfijn deze resultaten om de meest geschikte stage te vinden. Heb je de juiste stage gevonden? Solliciteer dan direct op deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we samen je wensen en eisen in kaart brengen. Na dit gesprek ben je klaar voor je sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf. 

Kun je op dit moment geen geschikte stage vinden? Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte van de nieuwste stages.

Jouw logistiek coaches 

De nieuwste logistieke stages

Zorg jij voor een slimme magazijnindeling die leidt tot een beter voorraadbeheer?

Het bedrijf in Uden waar je stage zal plaatsvinden heeft in totaal een kleine 40 medewerkers. De opdracht heeft betrekking op het gehele voorraadbeheer. Een groot aantal onderdelen staan al in het ERP-systeem, maar veel materialen nog niet. Ze …

 • Stage
 • Plaats: Uden
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Maak jij het nieuwe ERP-systeem leidend onderdeel in de bedrijfsprocessen?

Het bedrijf is bezig met het aanschaffen van een nieuw ERP-systeem. De opdracht heeft betrekking op enerzijds het vullen van het ERP-systeem. Denk aan het gehele voorraadbeheer dat geautomatiseerd moet worden. Maar uiteindelijk zal het ERP-systeem …

 • Stage
 • Plaats: Grave
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Optimalisatie en automatisering van logistiek proces!

Vorig jaar werd 6% van alle orders via automatisering verwerkt. Inmiddels is dat 62%. Dat is een forse verbetering, maar nog niet het eindpunt. Het doel van de organisatie is om orders binnen te krijgen en deze touchless te verwerken. Om dat voor …

 • Stage
 • Plaats: Utrecht
 • Startdatum: 01-09-2015
Bekijk vacature

Zoek jij een marketing bijbaan in de zomer en een stage per september? Dan is dit jouw vacature!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zomer voor ongeveer 30 uur per week? En zoek jij daarnaast nog een stage voor september? Dan is dit jouw kans!
Vanwege de enorme drukte op de afdeling is jouw toekomstige bedrijf op zoek naar …

 • Stage
 • Plaats: Arnhem
 • Startdatum: 01-09-2015
Bekijk vacature

Optimaliseer jij het kwaliteit, arbo en milieu systeem bij een wereldwijde speler (Provincie Zeeland)

Het bedrijf heeft besloten om een RACI-model te gaan implementeren voor de bedrijfsprocessen. Dit model wordt gehanteerd om de rollen en verantwoordelijkheden van het personeel te weergeven. Op dit moment gebruiken ze een systeem, maar dit systeem …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Vlissingen of gorinchem
 • Startdatum: 01-09-2015
Bekijk vacature

Logistiek/Inkoopstage bij internationale handelsorganisatie

Dit bedrijf, bezig met een professionaliseringsslag/verjongingsslag zijn wij op zoek naar een logistieke/bedrijfskunde student.
De organisatie heeft behoefte aan een nieuwe frisse blik. Zij zijn bezig met groeien, hebben daarbij ook een meer …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Amsterdam
 • Startdatum: 01-09-2015
Bekijk vacature

Procesoptimalisatie bij elektrotechnisch installatiebureau

Een aantal jaar geleden heeft de derde generatie binnen de familie de dagelijkse leiding overgenomen. Sindsdien heeft er een modernisering en professionalisering van het bedrijf plaatsgevonden.
Sinds een aantal jaar zitten ze in een modern …

 • Stage
 • Plaats: Omgeving ede
 • Startdatum: 31-08-2015
Bekijk vacature

Enthousiaste stagiaire gezocht voor logistiek bedrijf!

Op zoek naar een te gekke stage waar je veel vrijheid krijgt, commercieel bezig kan zijn, maar ook met ritplanning?
Deze leuke organisatie is op zoek naar een stagiaire die commercieel is, maar die het ook leuk vindt om logistieke aspecten op …

 • Stage
 • Plaats: Haarlem
 • Startdatum: 01-09-2015
Bekijk vacature
Bekijk meer vacatures
Filter vacatures
Type

Opleidingsrichting

Meer criteria tonen


Opleidingsniveau

Opleiding

Meer criteria tonen


 

Logistieke stages? Vind ze hier!

Op zoek naar logistieke stages? Wij hebben speciaal voor jou logistieke stages geselecteerd over heel Nederland. Deze stages zijn van HBO en WO niveau. Door op bekijk vacature te klikken krijg je meer informatie over het stagebedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit analyseren, plannen opstellen, werk en productieprocessen in kaart brengen of processen verbeteren en vastleggen.

Andere taken tijdens de stage

Een kwart van de stagebegeleiders vanuit het hoger onderwijs merkt dat logistieke stagiairs worden ingezet voor klussen onder het niveau van de stagiair. De helft van de studenten geeft aan dat zij naast hun reguliere stagewerkzaamheden, geen andere taken hoefden uit te voeren. De meest genoemde andere taken waren koffie halen (20%) en kopiĆ«ren(14%). Daarnaast gaf 11% van de studenten aan dat zij meer werkzaamheden moesten uitvoeren dan was afgesproken en eenzelfde percentage gaf aan dat zij grote projecten hebben opgepakt tijdens hun stage. Tweederde van de studenten heeft daarnaast veel verantwoordelijkheden gekregen en vond dit leuk om te hebben, slechts bij 9% leverde dit stress of druk op. Tijdens een stagedag houdt 68% van de studenten zich regelmatig bezig met zaken zoals Facebook, Whatsapp, kletsen, gamen of nieuws lezen. Deze zaken hebben geen significante invloed op het eindcijfer dat studenten krijgen na de stage. 

Beoordeling van de stage

In vergelijking met vorig jaar beoordelen hun stage met een hoger cijfer: in 2012 was dit een 7,3 en in 2013 is dit gestegen naar een 7,5. Vooral logistieke studenten zijn meer tevreden over hun stage dan in 2012; het cijfer dat zij gaven steeg van een 7,0 naar een 7,7 in 2013. Hiermee zijn zij het meest enthousiast over hun stage ten opzichte van andere studenten. Als we studenten vragen naar wat hen het meest heeft tegengezeten tijdens hun stage, dan wordt in 40% van de gevallen aangegeven dat zij niet blij waren met de verplichte schoolopdrachten die zij tijdens hun stage moesten uitvoeren. Ook een slechte begeleiding vanuit de studie wordt vaak genoemd (29%).