Alle logistiek stages

Een stage vinden, solliciteren en aan de slag!

Hieronder vind je een overzicht van alle logistiek stages. Verfijn deze resultaten om de meest geschikte stage te vinden. Heb je de juiste stage gevonden? Solliciteer dan direct op deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we samen je wensen en eisen in kaart brengen. Na dit gesprek ben je klaar voor je sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf. 

Kun je op dit moment geen geschikte stage vinden? Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte van de nieuwste stages.

Jouw logistiek coaches 

De nieuwste logistieke stages

Logistieke stage bij internationale speler!

Jij gaat je bezig houden met het logistieke proces. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit een onderzoek naar de transportmogelijkheden van het bedrijf.
Hoe kan het voorraadbeheer en logistieke proces verder geoptimaliseerd worden? Wat is de …

 • Stage
 • Plaats: De lier
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Gave stage/afstudeeropdracht in de logistiek beschikbaar gericht op Supply Chain Management!

De informatie is nog beknopt, samen met deze internationale organisatie ga jij dit aan tafel verder uitdiepen en invullen.

Doelstelling:
• Het ontwerpen van een nieuwe Supply Chain ten behoeve van de Rental aggregaten

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Omgeving apeldoorn
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Stage of afstuderen met Magazijnbeheer!

Als stagiaire/afstudeerder ga je onderzoek doen naar het verbeteren van het magazijn en voorraadbeheer. De aanleiding is dat ze merken dat het magazijn beter kan worden ingericht, de voorraden niet worden bijgehouden en ze daar niet op kunnen …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Oss
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Afstuderen richting Magazijnbeheer

We zoeken een logistiek talent die deze organisatie kan helpen met het magazijnbeheer. In het magazijn zijn ongeveer 6000 stuks met een waarde van 1.5 miljoen euro. We zoeken iemand die onderzoek kan gaan doen naar het verbeteren van het magazijn. …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Noordwijkerhout
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Help jij deze multinational met haar logistieke/ bedrijfskundige vraag?

We zoeken iemand die kan starten per direct, oktober of november 2015.
Als dienst naar de interne medewerkers (1500) bieden ze hun producten tegen een gereduceerde prijs aan. Het bedrijf bestaat uit 5 vestigingen en iedere vestiging verzorgt dit …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Zeist
 • Startdatum: per direct
Bekijk vacature

Procesoptimalisatie van het magazijn, lean management, ga jij hier je stageopdracht in doen?

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het optimaliseren van het magazijn en de verschillende bedrijfsprocessen die daarin plaats vinden. Je gaat bekijken hoe deze efficiënter kunnen worden ingericht met een focus op lean management.
Er is …

 • Stage of afstuderen
 • Plaats: Omgeving doetinchem
 • Startdatum: 02-11-2015
Bekijk vacature
Bekijk meer vacatures
Filter vacatures
Type

Opleidingsrichting

Meer criteria tonen


Opleidingsniveau

Opleiding

Meer criteria tonen


 

Logistieke stages? Vind ze hier!

Op zoek naar logistieke stages? Wij hebben speciaal voor jou logistieke stages geselecteerd over heel Nederland. Deze stages zijn van HBO en WO niveau. Door op bekijk vacature te klikken krijg je meer informatie over het stagebedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit analyseren, plannen opstellen, werk en productieprocessen in kaart brengen of processen verbeteren en vastleggen.

Andere taken tijdens de stage

Een kwart van de stagebegeleiders vanuit het hoger onderwijs merkt dat logistieke stagiairs worden ingezet voor klussen onder het niveau van de stagiair. De helft van de studenten geeft aan dat zij naast hun reguliere stagewerkzaamheden, geen andere taken hoefden uit te voeren. De meest genoemde andere taken waren koffie halen (20%) en kopiëren(14%). Daarnaast gaf 11% van de studenten aan dat zij meer werkzaamheden moesten uitvoeren dan was afgesproken en eenzelfde percentage gaf aan dat zij grote projecten hebben opgepakt tijdens hun stage. Tweederde van de studenten heeft daarnaast veel verantwoordelijkheden gekregen en vond dit leuk om te hebben, slechts bij 9% leverde dit stress of druk op. Tijdens een stagedag houdt 68% van de studenten zich regelmatig bezig met zaken zoals Facebook, Whatsapp, kletsen, gamen of nieuws lezen. Deze zaken hebben geen significante invloed op het eindcijfer dat studenten krijgen na de stage. 

Beoordeling van de stage

In vergelijking met vorig jaar beoordelen hun stage met een hoger cijfer: in 2012 was dit een 7,3 en in 2013 is dit gestegen naar een 7,5. Vooral logistieke studenten zijn meer tevreden over hun stage dan in 2012; het cijfer dat zij gaven steeg van een 7,0 naar een 7,7 in 2013. Hiermee zijn zij het meest enthousiast over hun stage ten opzichte van andere studenten. Als we studenten vragen naar wat hen het meest heeft tegengezeten tijdens hun stage, dan wordt in 40% van de gevallen aangegeven dat zij niet blij waren met de verplichte schoolopdrachten die zij tijdens hun stage moesten uitvoeren. Ook een slechte begeleiding vanuit de studie wordt vaak genoemd (29%).