Youri van der Poel bij NOMI Co-Packing B.V.

Op de helft van zijn stage...

Youri zit op de helft van zijn stage!

Het is alweer half november en ik zit al over de helft van mijn stage! Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Op dit moment heb ik mijn Plan van Aanpak en Tussenrapport al weer opgeleverd en is de maak van het adviesrapport in gang gezet.

Naast het onderzoek is het de bedoeling dat ik direct een handje mee ga helpen bij de implementatie van de uitkomsten uit mijn onderzoek en ben ik al druk bezig met de afhandeling van de eerdere administratie met betrekking tot de palletadministratie die ik op dit moment voor NOMI onderzoek. Erg diverse dagen en iedere dag voldoende te doen om mijzelf bezig te houden. Daarbij is het contact met klanten erg interessant en is het zeker erg fijn om te weten dat NOMI mij dit toevertrouwd.

Verder is de ondersteuning vanuit NOMI gewoonweg top. Ze zijn heel begaan met mij als stagiair en doen er alles aan om te helpen waar zij kunnen en waar ik dit zelf nodig acht. Je voelt je als stagiair hier serieus genomen en gewaardeerd, zeker niet onbelangrijk! Geen geheimen en gewoon open kaart over de zaken die spelen. Dit draagt erg bij aan de betrokkenheid als stagiair bij de onderneming. Overigens direct ook een erg interessante onderneming, gezien het feit dat de co-packers branche heel erg verschilt van de doorsnee logistieke branche. Er zijn erg veel kansen, maar ook weer erg veel zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zeer boeiend om te zien hoe een bedrijf als N33352f3dc114e6804f98ca16a61cb8e3.jpegOMI hier mee omgaat.

Natuurlijk heeft iedere stage zijn voor- en nadelen. In principe heb je ’s avonds vrij weinig om over na te denken of aan bezig te zijn (ook wel eens een keer fijn!). Anders dan met opdrachten van school en nodige projecten die je nog in elkaar dient te zetten. Daarbij is de dagelijkse routine die je op schooldagen niet hebt erg welkom na 2 jaar op school te hebben gezeten. Maarja.. natuurlijk mis je die ene vrije dag op school wel eens, en de korte dagen met de middagen vrij.

Op dit moment zal ik verder gaan aan het adviesrapport en mijn werk om de eerdere palletadministratie bij te werken. Mijn doel is daarom ook om een goed werkend systeem neer te zetten voor NOMI om gemakkelijker en efficiënter deze administratie te gaan gebruiken en uit te voeren. Dit om in de toekomst kostenposten te voorkomen die voortvloeien uit de palletadministratie. Helaas is er weinig literatuur beschikbaar over dit soort administratie - dus het vergelijken van systemen wordt bemoeilijkt - maar daar komen wij hier wel uit!

Al met al is er nog voldoende te doen, en gaan we natuurlijk een ‘rare’ periode in met de feestdagen. Maar al met al zal ik er een mooi einde van maken en een mooi product opleveren waar NOMI hopelijk veel profijt van zal gaan hebben.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.