Werktuigbouwkundige bijbaan

Je gaat je bezig houden werkvoorbereiding en calculatie

Dit ga je leren

Deze organisatie biedt graag werkplek aan een werktuigbouwkundige student. Binnen deze organisatie vinden ze het enorm leuk en interessant om samen met studenten te werken, omdat zij er van overtuigd zijn dat beide partijen veel voor elkaar kunnen betekenen. Daarom vinden ze het ook erg belangrijk dat een student zelf aangeeft wat hij of zij graag zou willen gaan leren of wat hen in ieder geval interessant lijkt om te leren. Voorbeelden van werkzaamheden zijn bijvoorbeeld calculaties of tekenen in Autocad. Samen met je toekomstige begeleider ga je ervoor zorgen dat dit een gave bijbaan wordt waarin jij je als werktuigbouwkunde student verder kan gaan ontwikkelen!

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt maak je eerst een gezellig praatje met je collega's. De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je dan ook per week bekijken. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedenken van installatieconcepten. Je zet je volledig in zodat je de dag kan afsluiten met een positief gevoel!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Enthousiast
- Positief
- Leergierig
- Je hebt enige kennis van Autocad
- Je bent niet bang om hard te werken

Over dit bedrijf

Binnen dit familiebedrijf staat op dit moment de tweede generatie aan het roer. Er is jarenlange ervaring binnen de organisatie en dit leidt tot de nodige kennis van het vak. Samen met jouw toekomstige medewerkers ga je er alles aan doen om klanten te helpen ontwerpen en behouden van een optimaal leef- en werkklimaat!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel technische kennis onder de medewerkers!