Uitdagende bijbaan werktuigbouwkunde

Een uitdagend werktuigbouwkundig project volbrengen

Dit ga je leren

Als werknemer Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor klanten. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D. Hier komen ook technische calculaties bij kijken. Je komt tot een finaal ontwerp!

Jouw bijbaan resulteert in een volledig nieuw ontwerp van klantvragen over ramen, deuren en kozijnen. De precieze taakomschrijving kan je samen met het bedrijf invullen, hierdoor doe je dus precies wat jij leuk vindt!

De tekeningen in autocad kun je vanuit het kantoor maken. Je kunt flexibel werken voor school, na school of op een vrije dag. Mocht je zelf op je computer autocad hebben, dan is er ook een mogelijkheid om het in het weekend wel eens vanuit thuis op te pakken.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de klantvragen die binnenkomen. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw bijbaan te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

-Enthousiast
-Secuur
-Proactief
-Baas in Autocad

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de ramen, deuren en kozijnen en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling waar je samen met je collega's technische tekeningen maakt en calculaties uitvoert.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Hechte club