Technische bijbaan voor 12-24 uur in de week

Jij gaat de technische dienst helpen met het structureren van hun werkzaamheden!

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige student meewerken op de engineeringsafdeling. Binnen deze afdeling ga jij je vooral bezig houden met de inspecteurs. De werkzaamheden van deze inspecteurs zijn voor velen duidelijk, maar ze staan nergens beschreven. Jij gaat bezig met het opstellen van een inspectielijst, je kan dit zien als een soort werkinstructie waarin onder andere staat wat er geïnspecteerd moet worden, hoe vaak dit gedaan moet worden en wanneer dit precies gedaan moet worden.

Voor dit project ga je dus veel informatie verzamelen en deze op een juiste manier vertalen naar een werkinspectie. Je gaat hierbij veel schakelen tussen de verschillende afdelingen en zo zal je echt een kijkje kunnen nemen in dit enorme bedrijf. Affiniteit met techniek is dus erg belangrijk, het beste zou zijn als je werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of een vergelijkbare studie volgt. Bij de werkinspectie moeten ook foto's komen om het zo duidelijk mogelijk te maken. Kortom een leerzaam en veelzijdig project waar jij mee aan de gang kan gaan.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Affiniteit met techniek (liefst vanuit je studie)
- Sociaal en communicatief vaardig
- Schakel tussen verschillende afdelingen kunnen zijn
- Foto's kunnen maken
- Beschikbaar voor minimaal 12 uur per week (werktijden in overleg)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Er werken wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers binnen het bedrijf. Op de locatie waar jij komt te werken, werken ongeveer 120 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel. Je komt te werken op een engineersafdeling.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Super leerzame studiegerelateerde bijbaan