Bijbaan werktuigbouwkunde/engineering

Jij gaat meewerken op de technische afdeling van deze organisatie

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige student meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en monteren van verschillende technische onderdelen. Waar nodig zet je tekeningen van 2D om in 3D. Je zult bezig zijn met het ontwerpen in 3D en ook het analyseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn. Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren en waar nodig schrijf je een handboek voor de engineeringsstandaard.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Wil verbeteren met techniek
- Ervaring met SolidWorks/AutoCad
- 12 uur in de week beschikbaar meer bespreekbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in technische dienst- en productverlening en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gemoedelijk met een gezellig team.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Gezellige collega's