Bijbaan werktuigbouwkunde als technische tekenaar voor 16-24 uur in de week

Jij gaat als tekenaar bijdragen aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe machine!

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige student meewerken op de engineeringsafdeling. Het bedrijf is in het bezit van een grondverzetmachine. Deze worden echter niet meer geproduceerd en nu zijn ze voornemens om deze zelf te gaan produceren. Op de werkplaats hebben ze 2 monteurs die zich hiermee bezig houden, dus technische gezien hebben ze alle middelen om tot deze machine te komen. Nu is het bedrijf op zoek naar een derde persoon die de tekeningen kan gaan maken van deze machine.

De machine die er al is moet helemaal nagetekend gaan worden in AutoCad. Met deze tekeningen kunnen de monteurs aan de slag met het ontwikkelen van de machine. Mocht je het interessant vinden dan kan jij hier ook bij gaan ondersteunen. In eerste instantie is de machine voor eigen gebruik, maar mocht het project echt slagen dan is de mogelijkheid ook dat de machine in de markt gezet gaat worden. Dit kan uiteraard niet zonder goede tekeningen.

Het project gaat zeker een jaar duren en het bedrijf heeft ruimte voor 16-24 uur per week. Het zou dus erg fijn zijn als jij ook voor 2 a 3 dagen in de week beschikbaar bent.


Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Ervaring met Autocad of Inventor
- Beschikbaar voor 16-24 uur per week
- Zelfstandig
- Technisch onderlegd, je kan zelf ook helpen bij de productie
- Praktisch ingesteld

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het grondverzet. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel.

Je komt te werken op een engineersafdeling met twee andere collega’s. Samen met deze twee monteurs ga jij ervoor zorgen dat de machine gerealiseerd wordt.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat en open
local_bar
Super leerzame bijbaan