Bijbaan werktuigbouwkunde

Ga aan de slag in de modulebouw

Dit ga je leren

Jij gaat als technisch student meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen, assemblage van modulebouw en het uitlezen van storingen. Waar nodig optimaliseer je de werkzaamheid van de producten. Je zult zowel met machines als met de hand werken, aangezien er ook nog gesoldeerd wordt binnen dit bedrijf! Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren en waar nodig schrijf je een handboek voor de engineeringsstandaard.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op elektro-engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Flexibel
- Minimaal 20 uur per week beschikbaar
- In de beginfase van je technische studie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in elektronica en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als motiverend en informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO/WO niveau en je ontvangt een prima uurloon.Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leer praktische skills