Bijbaan werktuigbouwkunde

Bijbaan werktuigbouwkunde

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige student meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen. Waar nodig zet je tekeningen van 2D om in 3D. Je zult bezig zijn met het ontwerpen in 3D en ook het analyseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn. Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren en waar nodig schrijf je een handboek voor de engineeringsstandaard.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Ervaring met SolidWorks/AutoCad
- 16 tot 40 uur
-

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in bouwsector en er werken 40+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is moet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel