Bijbaan werktuigbouwkunde

Je gaat aan de slag als startend calculator bij een leuk bouwbedrijf!

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige student meewerken op de calculatie afdeling. Je gaat tekeningen bekijken en met de architecten sparren over het project dat er ligt. Op basis van deze input en je eigen kritische blik maak je een offerte voor de klant. Je bekijkt alle elementen, rekent uit wat het voordeligste is en praat met de klant over wat hij wil. Naast jouw kennis over (werktuig)bouwkunde ben je ook goed met klanten. Jij bent de spil die al deze mensen en meningen verbind en daar de calculaties over doorvoert.

Jij bent de techneut die nauwkeurig en gestructureerd werkt. Je kunt je goed inbeelden hoe een project er daadwerkelijk uit gaat zien en weet dit ook over te brengen aan klanten. Jouw kostenbegroting is de eerste stap van het project en je stort je vol overgave in een elk nieuw project.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een goede kop koffie en gaat aan de slag. Je hebt gisteren gesproken je klant over de laatste wensen. Vandaag leg je deze voor aan de architect. Met zijn feedback kan je verder aan de slag! Hij past de tekening aan en jij legt de laatste hand aan de kostenbegroting. Aan het einde van de dag ben je tevreden en kijk je alweer uit naar het volgende project dat voor je klaar staat.

Dit ben jij

- Technische achtergrond
- Nauwkeurig en gestructureerd
- Voorstellingsvermogen
- Kunt goed met klanten omgaan
- Kennis van Autocad

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt aluminum gevels voor middelgrote tot grote bouwprojecten. Er werken 40 mensen en ze doen alles, van productie tot het zetten van het eindproduct. Het is een vlot bedrijf met een gezellig sfeer.
Het is aan jou op welke afdeling je komt te werken, maar je krijgt altijd goede begeleiding op HBO niveau door mensen met een technische achtergrond. Daarnaast ontvang je een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is wel handig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel en vlot
local_bar
Dit is het opstapje vanuit jij doorstroomt naar een vaste baan