Bijbaan werktuigbouwkunde 16 uur in de week gericht op modernisatie van machines

Jij gaat bezig met een opdracht rondom automatisering/modernisatie van machines

Dit ga je leren

Het gaat hierbij om een bijbaan (van minimaal 16 uur) waarbij je vooral bezig gaat met het ondersteunen van de werkvloer. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van modernisatie en automatisering.

Je gaat dan ook vooral bezig met het heropbouwen van machines met gestandaardiseerde formules met daaraan gekoppeld een model dat parametrisch gestuurd kan worden (schaalbaarheid).

Daarnaast liggen er ook zeker nog wat andere wat kleinere projecten rondom tekenen, werkzaamheden met betrekking tot slim automatiseren; invoergetallen aanpassen waar nodig.

Kortom een bijbaan met een mooie opdracht rondom automatisering van machines, maar waar je ook zeker andere dingen rondom deze opdracht kan oppakken.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je leidinggevende die jouw specifiek zal helpen met alle vragen die je hebt, zodat jij optimaal kunt presteren.

Dit ben jij

- Kennis van automatisering
- Ervaring met databases
- Zelfstartend
- Helikopterview

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de techniek en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Toffe studiegerelateerde werkervaring opdoen!