Bijbaan engineering

Jij gaat aan de slag met verschillende projecten!

Dit ga je leren

Voor een bedrijf in regio Den Bosch ben ik op zoek naar een werktuigbouwkunde student die aan de slag wil gaan met verschillende projecten. Het bedrijf ontwikkeld verschillende tools om productideeën te realiseren, hier kan je denken aan:

- Product ontwerp
- Stempel ontwerp
- Matrijs ontwerp
- Machine ontwerp

Dit doet het bedrijf voor veel vooraanstaande bedrijven zoals VDL, GEA en Honeywell. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende engineers intern bij bedrijven zitten, zo zijn er 3 engineers vanuit het bedrijf werkzaam op de R&D afdeling van Tobroco Giant.

Zo ziet jouw dag eruit

Op dit moment is het bedrijf op zoek naar een werktuigbouwkundige student die gaat ondersteunen op verschillende projecten, voorbeelden van projecten die op dit moment lopen zijn:

- Ontwikkeling van een robot om bepaalde sheets in een envelop te doen
- Ontwikkeling van montage gereedschap voor serverkasten

Daarnaast heeft het bedrijf steeds te maken met andere projecten. Jij gaat hierbij ondersteunen op het gebied van engineering en aan de slag met het maken van 3D-tekeningen in Creo. Het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van CAD-tekeningen dus een mooie manier om hier meer over te leren!

Dit ben jij

- Werktuigbouwkunde student
- Ervaring met 3D-tekenen
- Fulltime beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de ontwikkeling van verschillende tools om productideeën te realiseren, hier kan je denken aan:

- Product ontwerp
- Stempel ontwerp
- Matrijs ontwerp
- Machine ontwerp

Het bedrijf telt 12 medewerkers en je krijgt goede begeleiding op HBO niveau.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel!
local_bar
Reiskosten worden vergoed