Bijbaan binnendienstmedewerker waarderingen

Jij gaat aan de slag met het vaststellen van waardes en risico's

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief in het taxeren en inspecteren van gebouwen en inventarissen. Hierbij kijken ze bijvoorbeeld naar wat de herbouwwaarde is van een woning of een bedrijfsgebouw en wat zijn de risico's op brand, inbraak of waterschade? Dit doen ze als onderdeel van een groot bedrijf, bestaande uit ruim 1.000 medewerkers.

Om de waarde van het gebouw vast te stellen voeren ze in opdracht van de verzekeraar waardebepaling op afstand uit. Hier zoeken ze een binnendienstmedewerker waarderingen voor die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Jij gaat de (herbouw)waarde van objecten op afstand vaststellen met moderne tools. Hiervoor zal je regelmatig telefonisch contact hebben met bedrijven. Kortom, een leerzame bijbaan waar je jouw (technische) kennis in de praktijk kan brengen en veel kan leren op sociale vaardigheden en het waarderen van bedrijfspanden en woningen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw bijbaan resulteert in een significante waarde voor jouw ontwikkeling en staat uiteraard ook uitstekend op je cv. Je werkdagen zullen heel divers zijn en in korte tijd zal je super veel leren over waardebepalingen van woningen en inventaris. Hierbij kom je in een gezellig team met genoeg doorgroeimogelijkheden, ook voor na je studie. Tot slot is er vanuit de organisatie ook veel aandacht voor jou als persoon en is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Dit ben jij

- 24 uur per week beschikbaar
- Enige kennis van bouwmaterialen en ruimtelijk inzicht is zeker een pré
- Je bent dienstverlenend en sociaal
- Je hebt analytisch inzicht
- Affiniteit met techniek

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het taxeren van woningen en inventaris en er werken meer dan 1.000 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel mogelijkheden tot doorgroeien