Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Utrecht

Jij bent op zoek naar een bijbaan techniek in Utrecht! Heel fijn, want wij zijn al sinds 1998 actief studenten in Utrecht aan het helpen aan een bijbaan in de techniek! We hebben dus de ervaring maar vanbinnen zijn we nog een start-up. Wij snappen helemaal wat jij wilt.

Jouw bijbaan techniek Utrecht snel gevonden

Wijwillen je helpen om je studentenleven onvergetelijk te maken. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Gelukkig voor jou, hebben we ervoor gezorgd dat jij minimaal 10 euro salaris vangt! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever en hoe ondeerscheidend je bent tegenover je studiegenoten! Kortom: langetermijn voordelen maar ook op de korte termijn genieten. Schrijf je dus snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn! Klaar voor je toekomst bij dé bijbaan techniek in Utrecht voor jou? Gass!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.