Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Nijmegen

Je bent op zoek naar een bijbaan techniek in Nijmegen. Super cool dat je bij ons uit bent gekomen! Wij hebben ontzettend veel ervaring met het verzorgen van technische bijbanen in Nijmegen voor studenten. Ons jonge team staat dicht bij de student, wij weten precies wat jij zoekt in een bijbaan.

Jouw bijbaan techniek in Nijmegen snel gevonden

Wij snappen dat je als student graag je bijbaan snel geregeld wilt hebben, je hebt het natuurlijk druk genoeg met al het andere wat het studentenleven te bieden heeft. Wij zorgen daarom dat we samen niet langer dan 2,5 uur bezig bent met het vinden van een technische bijbaan in Nijmegen. Kijk alvast zelf even op onze website welke technische bijbanen we beschikbaar hebben en geef aan als je een bijbaan leuk vindt. Wij nemen vervolgens contact met je op om mogelijk een sollicitatiegesprek bij jouw nieuwe techniek bijbaan in Nijmegen met je in te plannen.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.