Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Leiden

Je bent op zoek naar een bijbaan techniek in Leiden. Hey, wat cool dat je op de website van StudentenBureau bent! Wij helpen jaarlijks zo'n 1500 studenten aan een bijbaan techniek in Leiden, dit doen wij trouwens al sinds 1998. Genoeg ervaring dus om te zorgen dat jij op een super leuke plek terecht komt!

Jouw bijbaan techniek in Leiden snel gevonden

Je vraagt je misschien af wat de voordelen kunnen zijn van een technische bijbaan in Leiden. Nou, dat zijn er nog al wat! Denk ten eerste is aan de relevante werkervaring die je op doet, daar vragen werkgevers steeds meer naar! Het staat super goed op je cv en het is ook nog eens super leuk want alles wat jij theoretisch op je studie leert kun je nu toepassen in de praktijk! :) Wat ook wel heel fijn is, je gaat ook nog een lekker centje bijverdienen! Bij een technische bijbaan in Leiden verdien je altijd minimaal 10 euro per uur! Schrijf je snel even in bij StudentenBureau als je dat nog niet gedaan hebt, dan kunnen we samen aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.