Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Den Bosch

Je bent op zoek naar een bijbaan techniek in Den Bosch. Ten eerste, super vet dat je bij ons bent uitgekomen! Wij helpen sinds 1998 al studenten aan een technische bijbaan in Den Bosch, dat doen onze jonge teams met veel liefde en plezier!

Jouw bijbaan techniek in Den Bosch snel gevonden

Miscchien vraag jij je af: 'Waarom zou ik naast mijn studie nog een studiegerelateerde bijbaan nemen?', 'Doe mij maar gewoon een baantje waar ik veel geld verdien'. Maar don't worry! Dat ga jij bij een bijbaan techniek in Den Bosch ook doen, je verdiend namelijk minimaal 10 euro per uur! Daarnaast doe je relevante werkervaring in het werkveld, iets wat werkgevers de laatste tijd steeds vaker vragen aan afgestudeerden. Kortom, een hoop voordelen voor jou! Al zin om aan de slag te gaan met je technische bijbaan in Den Bosch? Maak dan even (gemakkelijk) een account aan bij StudentenBureau, dan kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag om samen met jou je dreamjob te vinden!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.