Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Breda

Jij bent dus op zoek naar een bijbaan techniek in Breda... Je zoektocht komt snel ten einde want wij hebben een aantal mooie technische bijbanen in Breda. En dat komt omdat we dit al sinds 1998 doen. Maak je geen zorgen hoor, we hebben de ervaring van een ouder bedrijf maar het hart van een start-up.

Jouw bijbaan techniek in Breda snel gevonden

Goed, een bijbaan in de techniek in Breda... Wij snappen als geen ander dat het studentenleven niet over niets gaat en dat het vaak lastig is om het allemaal voor elkaar te krijgen. Precies hierom hebben we ervoor gezorgd dat jouw technische bijbaan in Breda je een salaris oplevert van minimaal 10 euro per uur. Prima toch? Hier houdt het gelukkig niet op want de belangrijkste voordelen van de technische bijbanen die we bieden merk je later pas. Als jij denkt dat jij de eerste stappen zet op de arbeidsmarkt, ziet jouw werkgever dat jij al meer ervaren bent dan een studiegenoot. Dit is een onmeetbaar voordeel! Ben jij klaar voor een mooie toekomst? Schrijf je dan snel en vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons aanbod in technische bijbanen techniek in Breda!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.