Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Arnhem

Je bent op zoek naar een bijbaan techniek in Arnhem. Super goed! Heel leuk ook dat je ons gevonden hebt! Ons jonge team kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan. StudentenBureau is sinds 1998 al een koploper in deze branche, genoeg ervaning dus om te zorgen dat jij een gave technische bijbaan in Arnhem scoort!

Jouw bijbaan techniek in Arnhem snel gevonden

Wij kunnen alleen maar stimuleren dat jij graag aan de slag wil bij een technische bijbaan in Arnhem. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat jij je tijdens je studie tijd al goed voorbereid op je toekomst op de arbeidsmarkt. Werkgevers vragen steeds vaker naar relevante werkervaring van net afgestudeerden. Bovendien is het natuurlijk ook simpelweg super leuk zo'n studiegerelateerde bijbaan, je kan de theorie die je op jouw studie leert toepasen in de praktijk! Ook is het mooi meegenomen dat je daarnaast ook nog een lekker centje bijverdiend. Je gaat namelijk altijd minimaal 10 euro per uur verdienen! Al enthousiast? Maak dan even (easy) een profiel aan bij StudentenBureau, dan kunnen wij samen aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.