Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Amsterdam

Jij bent op zoek naar een technische bijbaan in Amsterdam. Al sinds 1998 helpen wij Amsterdamse studenten bij het vinden van een bijbaan in de Techniek, en dat is alleen maar mooi voor jou. Omdat we dit al een tijdje doen, zijn we baasjes geworden in het werven van mooie opdrachten voor jou!

Jouw bijbaan techniek in Amsterdam snel gevonden

Wij weten als één van de besten wat een druk studentenleven inhoudt... Precies daarom hebben we ervoor gezorgd dat je bij je bijbaan techniek in Amsterdam minimaal €10 salaris per uur gaat verdienen. Hoe chill dat ook is, staat er op de langere termijn ook iets moois op je te wachten. En dat is je voordeligere positie op de arbeidsmarkt in vergelijking tot je mede-studenten. Als jouw toekomstige werkgever ziet dat jij al ervaring hebt opgedaan tíjdens je studie, kom jij extra voordelig uit de bus natuurlijk. Alleen maar moois dus. Ben jij klaar om te vlammen bij je bijbaan techniek in Amsterdam? Schrijf je dan gratis en makkelijk in bij StudentenBureau. Op die manier sta je áltijd vooraan in de rij als er nieuwe vacatures binnenstromen. Let's go.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.