30 marketing bijbanen in Utrecht voor jou gevonden

Bijbaan marketing Utrecht

Je bent op zoek naar een bijbaan marketing in Utrecht. Dat lijkt ons een goed idee! Je gaat relevante ervaring op doen in jouw toekomstige werkveld en daarnaast krijg je ook nog een mooi uurloon. Naast de ervaring en waardevolle aanvulling van je cv garanderen wij dus ook minimaal 10 euro salaris per uur.

Jouw marketing bijbaan in Utrecht zo gevonden

Onderstaand vind je een overzicht van alle marketing bijbanen in Utrecht die we je nu al kunnen aanbieden. Mocht jouw droombaan er op dit moment nog niet tussen staan? Treur niet. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat er wekelijks zo'n 50 nieuwe vacatures online komen. Deze vacatures zijn divers: van grote A merken tot toffe MKB'ers bij jouw om de hoek. Om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures is het slom om je alvast gratis en vrijblijvend in te schrijven bij StudentenBureau. Zo kunnen we jou zo snel mogelijk helpen en samen aan de slag gaan om van jouw marketing droom bijbaan jouw echte bijbaan te maken!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.