16 marketing bijbanen in Rotterdam voor jou gevonden

Bijbaan marketing Rotterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan marketing in Rotterdam. Wat tof dat je ervaring op wil doen tijdens je studie. Zoals je misschien al weet kan een studiegerelateerde bijaan bijdragen aan een goede start in je toekomstige werkveld. Je hebt namelijk al een streepje voor op je medestudenten die jarenlang bij de supermarkt hebben gewerkt! Dus zorg dat je snel aan de slag kan bij die toffe marketing bijbaan in Rotterdam.

Jouw marketing bijbaan in Rotterdam zo gevonden

Naast het feit dat het bijdraagt aan je werkervaring ben je ook een waardevolle toevoeging aan een bedrijf. De bedrijven van tegenwoordig moeten blijven vernieuwen om erbij te horen. Dit kan alleen door studenten zoals jij mee te laten denken. Jullie zijn namelijk vaak op de hoogte van de nieuwste trends! Doordat jij een toegevoegde waarde bent voor een bedrijf kunnen wij jouw een mooi salaris bieden van minimaal 10 euro per uur! Staat er op dit moment geen toffe marketing bijbaan in Rotterdam tussen? No problem, wij posten zo'n vijftig nieuwe vacatures per week.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.