25 marketing bijbanen in Leiden voor jou gevonden

Bijbaan marketing Leiden

Kan je niet wachten om te starten bij een marketing bijbaan in Leiden? Dat komt goed uit! Wij helpen je namelijk binnen 2,5 uur aan een toffe marketing bijbaan in Leiden. Door onze jarenlange ervaring in ons vakgebied (al sinds 1998) weten wij precies wat studenten zoals jij willen!

Jouw marketing bijbaan in Leiden zo gevonden

We hebben net de voordelen van ons op een rijtje gezet. Maar wat zijn volgens ons de voordelen aan jou als HBO of WO student die op zoek is naar een marketing bijbaan in Leiden? Natuurlijk zijn er veel meer voordelen, maar bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar jullie. Jij als student zorgt namelijk voor nieuwe, frisse inzichten binnen een organisatie. Jij bent dus een toegevoegde waarde voor een organisatie. Om jullie hiervoor te belonen garanderen wij een minimaal uurloon van 10 euro! Mocht je nog vragen hebben kun je altijd terecht bij onze accountmanagers.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.