Bijbaan marketing Eindhoven

Je bent op zoek naar een bijbaan marketing in Eindhoven. Wat een goede zet dat je ervaring tijdens je studie wil op doen. Een studiegerelateerde bijbaan is een eerste stap in de goede richting. Je doet namelijk ervaring op in het vak waar jij in de toekomst actief in wil zijn. Bovendien heb je een streepje voor op je medestudenten en kan je dit op je cv vermelden! Dus zorg dat je snel aan de slag kan bij die vette marketing bijbaan in Eindhoven.

Jouw marketing bijbaan in Eindhoven zo gevonden

Naast het feit dat je al ervaring hebt in het vakgebied waar jij later in wil gaan werken, ben je natuurlijk ook een waardevolle toevoeging aan het bedrijf waar jij een bijbaan krijgt. De bedrijven van tegenwoordig hebben behoefte aan HBO en WO studenten met frisse en innovatieve inzichten. Jullie zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste trends! Jouw frisse en innovatieve inzichten moeten natuurlijk beloont worden: wij garanderen een minimaal uurloon van 10 euro. Staat er volgens jou op dit moment geen toffe marketing bijbaan in Eindhoven tussen? No problem. Wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures online. Door je gratis en vrijblijvend aan te melden, houden wij je op de hoogte van de nieuwe, toffe vacatures!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.