14 marketing bijbanen in Den Haag voor jou gevonden

Bijbaan marketing Den Haag

Ben je nog op zoek naar een bijbaan marketing in Den Haag? Dat is een stap in de juiste richting. Op het moment dat je een studiegerelateerde bijbaan hebt ben je namelijk onderscheidend ten op zichte van je medestudenten. Het staat dus goed op je cv en je krijgt een aardig centje bij! Wij garanderen namelijk altijd minimaal 10 euro salaris per uur.

Jouw marketing bijbaan in Den Haag zo gevonden

Hieronder vind je een selectie van alle marketing bijbanen in Den haag die we je nu al kunnen aanbieden. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Don't be sad. Onze accountmanagers werken iedere dag kei hard om voor jullie de tofste marketing bijbanen te strikken. Hierdoor komen er wekelijks zo'n 50 nieuwe vacatures online. Je hoeft je alleen maar gratis en vrijblijvend in te schrijven om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures. Want ook jouw droombaan komt voorbij!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.