Bijbaan marketing Breda

Ben je op zoek naar een bijbaan marketing in Breda? Super zeg! Een studiegerelateerde bijbaan kan bijdragen aan een goede start van jouw toekomstige werkloopbaan. Je doet relevante werkervaring op en hebt en een streepje voor op jouw studiegenoten.

Jouw marketing bijbaan in Breda zo gevonden

Wij weten dat studenten zoals jij vaak weinig tijd hebben. Daarom helpen wij je graag! We zijn al sinds 1998 actief en kunnen daardoor snel handelen: binnen 2,5 uur regelen we een toffe marketing bijbaan voor je in Breda. Bovendien garanderen we een minimaal uurloon van 10 euro bij jouw ideaale marketing bijbaan in Breda. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw ideaale bijbaan er (nog) niet tussen staat. No worries, wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures online! Het enige wat je hoeft te doen om hier van op de hoogte te blijven is je gratis en vrijblijvend aan te melden! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogt van de vetste marketing bijbanen in Breda.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.