Bijbaan marketing Arnhem

Je bent op zoek naar een bijbaan marketing in Arnhem. Wat gaaf dat je alvast wat ervaring op wil doen tijdens je studie. Misschien wist je het al, maar met een studie gerelateerde bijbaan zet je alvast een stap in de juiste richting. Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat voor bedrijf je zoekt. Wil je bij een groot A merk aan de slag, of ga je liever bij een gave MKB'er om de hoek aan de slag?

Jouw marketing bijbaan in Arnhem zo gevonden

Doordat jij aan de slag gaat bij een bijbaan marketing in Arnhem, zet je een eerste stap in de juiste richting. Hoe tof is het om tijdens je studie al op je cv te kunnen zetten dat jij ervaring hebt in jouw vakgebied? Bovendien belonen we dit met een minimaal uurloon van 10 euro. Dat is een stuk aantrekkelijker dan bij de lokale supermarkt! Staat op dit moment jouw ideale marketing bijbaan in Arnhem er nog niet tussen? No problem. Schrijf je gratis in, dan houden wij jou op de hoogte van de nieuwste vacatures op onze website. Dit zijn er namelijk zo'n 50 per week!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.