Veelzijdige sales bijbaan bij een marketingbureau

Jij gaat je bezig houden met het uitbouwen van het huidige portfolio door warme leads om te toveren tot geïnteresseerde klanten

Dit ga je leren

Ben jij geïnteresseerd in sales en lijkt het jou interessant om warme leads om te toveren tot geïnteresseerde klanten? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige werkgever is een marketingbureau dat marketing en sales samen brengt, door middel van een nieuwe kijk op sales. De ouderwetse stap in de auto en kijk wat je terugkrijgt aanpak is volgens het bedrijf achterhaald. Zij richten zich op de combinatie tussen marketing en sales, om de sales van de toekomst vorm te geven.

Bedrijven komen naar ze toe met de vraag meer business te genereren. Dit verzorgen zij door middel van content creatie, om meer naamsbekendheid te creëren. Vervolgens benaderen zij de geïnteresseerde doelgroep via social mediakanalen zoals LinkedIn. Door met de doelgroep in contact te komen creëren zij warme leads, die zij vervolgens aan de bedrijven leveren.

Jij zal je als sales medewerker bezig houden met het inplannen van gesprekken, door in contact te komen met de geïnteresseerde doelgroep. Door jouw directe benadering maak jij de klanten warm en plan jij vervolgens een gesprek in voor de commercieel directeuren van verschillende organisatie. Dit zal voor een groot aantal organisaties zijn, waardoor jij informatie op kan doen over verschillende branches, die jij tijdens de gesprekken toe kan passen.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Telefonische benadering warme leads
- Gesprekken houden op hoogwaardig niveau
- Gesprekken inplannen voor commercieel directeuren
- Als je ambitie hebt kan je doorgroeien tot volwaardig sales medewerker

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de sales. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Affiniteit met ondernemen
- Sales DNA
- Ondernemend en innemend
- Initiatief nemend
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in marketing en sales en er werken 45 medewerkers binnen de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open, gezellig maar ook competitief.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is Goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open cultuur
local_bar
Bellen voor Nestlé, BMW