Veelzijdige marketing bijbaan bij een familiebedrijf

Jij gaat ervoor zorgen dat de offline en online marketing van het bedrijf verbeterd en vergroot wordt.

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga je je verdiepen in de marketingactiviteiten van jouw nieuwe werkgever. Voor 2 dagen in de week zal je met je leidinggevende aan de slag gaan. Door middel van jouw expertise wordt er, in samenwerking met je nieuwe werkgever, een duidelijke strategie geformuleerd. Jij zal aan de hand van deze strategie de marketing activiteiten oppakken. Het bedrijf moet beter gevonden worden en er moet meer rendement behaald worden.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:

- Artikelen schrijven voor de website
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- content creëren
- het bepalen van een marketing strategie
- Het implementeren van social media
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen

Naast de online marketingwerkzaamheden zijn er nog veel andere taken. Het bedrijf groeit erg hard en kan de extra handen goed gebruiken. Administratieve taken voor de boekhouder kunnen, als jij dat zelf wil, ook worden opgepakt. In overleg kan je dan extra uren draaien en het bedrijf nog beter leren kennen!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal elke dag starten met je collega's om te kijken wat er die dag moet gebeuren. Vervolgens zal je zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Jouw leidinggevende wil graag met jou sparren over de mogelijkheden en kansen die er op marketing gebied liggen.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Creatief
- Organisatorisch sterk
- Assertief
- Kan tegen een stootje
- 16-24 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Deze prachtige organisatie is begonnen als franchise van een groter bedrijf. Een aantal jaren na de start kwamen ze erachter dat ze een sterke eigen visie en missie hadden, eentje die niet gelijk was met huidige franchise organisatie. Zodoende zijn ze met 3 medewerkers een volledig zelfstandige organisatie geworden, die in de afgelopen jaren enorme klanten heeft binnen gesleept. Deze klanten zijn niet door grote marketing acties binnen gekomen maar door de kwaliteit van hun service en producten.

Het bedrijf is actief in de beveiligingsbranche. Ze helpen bedrijven met het beveiligen van vrijwel alles dat in de winkel staat en de winkel zelf ook. Een branche waarin veel veranderd en veel wordt vernieuwd. Deze veranderingen moeten bijgehouden worden en uiteindelijk ook duidelijk zijn bij de klanten, iets waar jij als student bij kan helpen!

Je zal niet op een marketingafdeling terecht komen, daarentegen zal je intens samenwerken met de eigenaren van het bedrijf. Een gezonde hoeveelheid kennis over marketing wordt dus verwacht.

Je zal een mooi uurloon krijgen en zal het aantal uren gemakkelijk kunnen verhogen per week. Daarnaast is het kantoor makkelijke te bereiken en is het mogelijk om thuis te werken als dat handiger is.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
De eigenaren hebben een relatie!