Veelzijdige magazijn bijbaan

Je gaat zelfstandig allerlei taken oppakken binnen dit magazijn

Dit ga je leren

Dit bedrijf is op zoek naar studenten die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. Jij gaat bij dit bedrijf meehelpen in het magazijn. Het magazijn is redelijk geautomatiseerd. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit onder picken en aanvullen. Mochten er onverwachte problemen voordoen dan wordt er ook van jou verwacht dat je probleemoplossend te werk gaat.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Als onderdeel van het team ben jij er verantwoordelijk voor dat de juiste producten tijdig bij de juiste klanten terechtkomen. Dit zal je doen binnen een team van studenten, er is dus ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Dit ben jij

-Enthousiast
-Zelfstandig
-Zin in een gezellige bijbaan

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in verlichting en er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken in het magazijn samen met je nieuwe collega’s. Dit zullen vooral studenten zijn en naast hard werken is er genoeg ruimte voor gezelligheid!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
gezellig