Uitdagende sales bijbaan

Jij gaat samen met deze organisatie een nieuw product aan de man brengen

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij niet alleen aan de slag om een nieuw product aan de man te brengen, maar je gaat ook daadwerkelijk investeren in jezelf! De organisatie heeft een heel opleidingstraject voor jou, waardoor jij ook het beste uit jezelf haalt. Daarnaast krijg jij energie van de mooie successen die je boekt.

Oorspronkelijk levert jouw nieuwe werkgever diensten die het product ontwikkelproces van hun klant van a tot z ondersteunt, met bijbehorende software. Een verandering die gaat plaatsvinden is de losse verkoop van een softwarepakket aan organisaties in de Benelux. Momenteel doet een student hier onderzoek naar en jij gaat tijdens jouw bijbaan de sales hiervan opzetten. Een heel toffe uitdaging waarbij je dus zowel je eigen skills als de omzet van je werkgever naar een hoger niveau kan tillen.

Wat maakt deze bijbaan nou zo leuk?
- Goede interne opleiding om je kennis te vergroten
- Flexibele uren zodat je dit goed kunt combineren met je studie
- Veel leuke gesprekken zodat je haast vergeet dat je aan het werk bent
- Marktconform salaris met bonusstructuur

Zo ziet jouw dag eruit

Om te beginnen zijn jouw uren lekker flexibel in te zetten, zodat het goed gecombineerd kan worden met jouw studie. Het uitgangspunt hierbij is 16 uur per week. In het begin zal je op kantoor natuurlijk trainingen krijgen om zo goed mogelijk van start te gaan, maar later zou je eventueel ook wat uren vanuit huis kunnen werken.

Het mooie van deze sales bijbaan is dat jij samen met je collega's echt een nieuwe businesunit gaat opzetten. Je krijgt volledige ondersteuning van e collega's, dat zich uit moet gaan betalen in resultaat. Zoals bij veel sales bijbanen geldt ook hier: resultaten worden beloond. Op alle producten die je verkoopt, kun je een mooie provisie verdienen. Je ontwikkelt dus je eigen verkoop skills en je gaat er financieel lekker op vooruit. Dat is top, toch?

Je zult je voornamelijk richten op de Nederland en Vlaams-België. Hoofdzakelijk zijn je gesprekken dus in het Nederlands, maar ook kan het voorkomen dat je je gesprekken in het Engels zal voeren.

Deze organisatie heeft mooie ambities en wil een leuk studententeam gaan samenstellen. Ben jij de eerste die dit team vorm zal geven?

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw nieuwe werkgever ondersteunt hun klanten met het volledige productontwikkelproces, inclusief software. Denk hierbij echt aan het moment van de geboorte van een idee, tot het product uit de schappen verdwijnt. Hier zijn ze heel sterk in en hier willen ze in blijven groeien.
Om hun marktaandeel te vergroten, gaan ze ook enkel softwareproducten verkopen. Tijdens jouw bijbaan zal je hoofdzakelijk hierbij ondersteunen.

Wat deze organisatie onderscheidt van hun concurrenten is de aandacht en (na)zorg voor hun klanten. Zo bieden ze bijvoorbeeld trainingen aan voor de software die ze verkopen. Dit alles doen ze met ongeveer 50 collega's.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Deze organisatie is prima te bereiken. Het ligt op nog geen kwartier fietsen van Breda station!
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Er wordt gewerkt met een interessante bonusstructuur