Uitdagende bijbaan online marketing

Je gaat hoofdzakelijk aan de slag met het optimaliseren van de website!

Dit ga je leren

Tijdens jouw nieuwe bijbaan in de online marketing ga jij voor jouw nieuwe werkgever, een high-end woonwinkel, aan de slag met websiteoptimalisatie, websiteaanpassingen, nieuwsbrieven en blogs. Dit alles om de klantervaring te optimaliseren en bovendien meer consumenten naar de website (en de winkel) te trekken.

Momenteel wordt er zeker aandacht besteed aan de website en de nieuwsbrieven, maar omdat het vaak erg druk is in de winkel, gebeurt dit niet altijd met heel veel structuur. Jij gaat daar verandering in brengen!

Jouw online marketingbijbaan bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:
√ Aanpassingen maken op de website
√ Up to date houden van de webshop (product aanpassingen, producten toevoegen, etc.)
√ Periodiek versturen van nieuwsbrieven
√ Plaatsen van nieuwe blogs
√ Teksten SEO-proof schrijven

Er wordt niet verwacht dat jij alle wijsheid over online marketing al in pacht hebt, maar uiteraard wil je dit wel graag leren. Dit alles ga je doen voor ongeveer 12 uur per week.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij begint je dag in de winkel met een goede kop koffie, waarna jij je installeert op je werkplek midden in de ruim opgezette woonwinkel. Je werkt tussen de mooiste designmeubelen, hoe gaaf!

Nadat jij je hebt geïnstalleerd begin je aan je werkzaamheden voor die dag. Het ene moment ben je bezig met de coördinatie van de nieuwsbrief, het andere moment maak je aanpassingen op de website of webshop. Het leuke van deze baan is dat je niet een geheel ingekaderde functie hebt. Zie jij namelijk bepaalde verbeterpunten op de website of in algemene marketingzin, dan ben je vrij om dit, al dan niet in overleg, op te pakken!

Voor je het weet is jouw dag voorbij en heb je weer een hoop teweeg gebracht en geleerd. Onderweg naar de uitgang verwonder jij je nog maar eens over de fantastische meubelstukken die jullie verkopen. Je zit helemaal op je plek met je affiniteit voor marketing en design!

Dit ben jij

√ Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van marketing
√ Je bent bekend met Wordpress
√ Je hebt affiniteit met interieurdesign
√ Je hebt oog voor opmaak
√ Je bent leergierig en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
√ Je bent vanaf 1 juli beschikbaar (eerder in overleg mogelijk)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als design woonwinkel, waarbij ook interieuradvies wordt gegeven. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en dat dragen ze dan ook graag uit op de winkelvloer. Ze werken samen met een klein team, waar jij een mooie toevoeging aan zou zijn. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig!

Je krijgt hier super goede begeleiding en je ontvangt uiteraard een mooi uurloon van €12,50. Vanuit Rotterdam centrum is het 10 minuutjes met de auto, 25 minuten met de bus en twintig minuutjes fietsen. Prima te bereiken dus!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je komt te werken tussen de designmeubelen