Uitdagende bijbaan SEO marketing

Je gaat aan de slag met de SEO van dit bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:

- Artikelen schrijven voor de website
- Product- en categorieteksten schrijven
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan jouw collega's. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Kennis van- en affiniteit met SEO
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grotere webshops van Nederland en er werken ruim 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers