Studiegerelateerde marketing/communicatie bijbaan in Tilburg

Tijdens je bijbaan mag jij je bezighouden met de marketing en communicatie!

Dit ga je leren

Dit bedrijf is op zoek naar een commerciële student die veel weet over marketing en communicatie. Ben jij deze student en ben je daarnaast ook een top regelaar die goed kan omgaan met drukte en een echte hands-on mentaliteit heeft? Dan is deze bijbaan iets voor jou!

Met jouw goede inzicht in marketing en communicatie, maar ook jouw enthousiasme en organisatorisch talent maak jij je onmisbaar voor alle klanten, relaties en medewerkers van de organisatie. Jij zorgt er ook dat alles op kantoor aanwezig is en soepel verloopt. Hierbij is het belangrijk dat je zelf initiatief neemt, zaken snel oppakt en verbetert.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Als onderdeel van het team ben jij er verantwoordelijk voor om te zorgen dat de marketing wordt bijgehouden en voor het maken van een communicatieplan. Er komen daarnaast ook een aantal andere werkzaamheden bij, zodat jij je nooit zal vervelen en veel kan afwisselen.

Een aantal werkzaamheden die in jouw bijbaan terugkomen:
- Marketing oppakken en bijhouden
- Communicatieplan maken
- PowerPoint presentaties maken
- Agendaplanning
- Administratieve werkzaamheden

Dit ben jij

- Je volgt een opleiding gericht op marketing en communicatie
- Je bent een echte aanpakker en niet bang om je handen uit je mouwen te steken
- Je vindt het leuk om anderen te helpen/ te ondersteunen
- Goede communicatieve vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de uitzendbranche en er werken meer dan 50 medewerkers binnen het bedrijf. Er zijn veel verschillende afdelingen binnen het bedrijf, waar jij een handje bij zal helpen. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als professioneel.

Het bedrijf is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel verschillende werkzaamheden!