Startersfunctie Online Marketeer

Ga aan de slag als online marketeer

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga je bij een marketingbureau aan de slag als Online Marketeer. Als Online Marketeer ben jij de brug tussen strategie en digital. In deze rol ga je advies geven aan organisaties hoe ze het beste hun marketing strategie kunnen aanpakken. Maar ook hoe ze dit kunnen realiseren middels de content die ze plaatsen. Je helpt de klanten meer inzicht te krijgen in hun markt, doelgroepen en propositie door scherpe analyses en weet dit te vertalen naar een concreet advies, een roadmap, een pakkend concept of een content kalender. Elk project is anders maar jij bent in staat om de klant van A tot Z te begeleiden in het proces om hun marketing te optimaliseren.

Om van het concept naar realisatie te komen heb jij contact met alle takken in het bedrijf. Samen zorg je ervoor dat je een succesvolle campagne kan neerzetten voor de klant. Je bent dus aangesloten in het hele proces: van strategie naar concept en realisatie. Hierbij werk je samen met designers, copywriters en online specialisten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat in teamverband aan het werk met de uitdagende campagnes voor jullie klanten. Daarnaast krijgt alle kans om te leren, te groeien en te ontwikkelen. Er is altijd ruimte om hulp te vragen aan jouw directe collega's. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Ervaring met het uitvoeren van campagnes
- Breda online kennis (SEO, SEA, social media advertising, content marketing)
- Talent voor creatief schrijven
- Een sterk analytisch vermogen
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig en een proactieve houding
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de marketingsector en er werken 18 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken in een team met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel uitdaging en afwisselende opdrachten!