Parttime marketing bijbaan

Je gaat een nieuwe website en de socials onder de aandacht brengen

Dit ga je leren

Deze organisatie is op zoek naar een online marketing topper in wording. Binnen deze organisatie werken erg veel technische mensen die erg goed zijn in hun vak. Ze richten zich op service en onderhoud van liftinstallaties binnen een bepaald gebied in Nederland. Voorheen heeft deze organisatie ook zelf deze installaties gebouwd, maar door de hevige concurrentiestrijd, is dit niet rendabel genoeg. Echter kunnen zij de service en onderhoud die zij verlenen veel goedkoper aanbieden dan andere concurrenten. Zo proberen zij stukje bij beetje het marktaandeel te vergroten.

Ze doen veel onderhoud in appartementencomplexen en grote gebouwen. In veel van deze gevallen loopt die via de VVE (vereniging van eigenaren). Het bestuur van de VVE besluit uiteindelijk met welke partij zij in zee gaan voor o.a. het onderhoud van de liftinstallatie.

De organisatie heeft een website laten ontwikkelen die zich speciaal richt tot het VVE bestuur of vastgoedbeheerders. De site ziet er prima uit, maar moet meer onder de aandacht worden gebracht. Er moeten meer bezoekers naar toe worden geleid en het doel is uiteindelijk ook dat bezoekers gegevens achter laten zodat men deze bezoekers actief kunnen benaderen.

Je gaat je onder andere bezig houden met het volgende:
- SEO
- SEA
- Social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram)
- Blogs schrijven
- Content creëren

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan de slag gaan met bovengenoemde werkzaamheden. Er is geen marketingkennis aanwezig binnen deze organisatie, dus het is echt zaak dat je zelfstandig te werk kunt gaan.

Het is mogelijk om vanuit thuis te werken. Mocht je vragen hebben over het technische aspect van het verhaal (de liftinstallaties), dan is men altijd bereid om je daar mee te helpen.

Dit ben jij

- Kennis van SEO
- Kennis van SEA is een pre
- Goed met social media
- Communicatief vaardig
- Creatief in geschrift
- Zelfstandig
- 8 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de service en onderhoud van liften. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je kan deze job vanuit thuis uitvoeren. Ook is er de mogelijkheid om op kantoor te werken. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wenselijk.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je krijgt veel vrijheid!