Marketing bijbaan voor een toffe horeca locatie

Alle (online)marketing oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met (online) marketing voor 12- 16 uur in de week. Jouw toekomstige werkgever is een horeca organisatie. Een van hun nieuwe producten is een super toffe evenementenlocatie. Deze locatie is echter nog niet zo bekend. Aan jou om er voor te zorgen dat deze locatie beter in de markt gezet wordt. Hiervoor zal je aan de slag gaan met een klein stukje marktonderzoek, het oppakken van de sociale media kanalen, het schrijven van content en het bijhouden van de website!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de (online) marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Pro-actief
- Out of the box denkend
- Creatief
- Affiniteit met horeca

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de horeca en er werken 7 medewerkers op kantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en je komt in een super tof pand terecht.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig maar kan wel handig zijn. In het geval van een eigen auto krijg je uiteraard ook een kilometervergoeding en een parkeer pas!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Super toffe locatie