Leuke bijbaan in de online marketing bij een groeiend bedrijf

Alle online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal twee a drie dagen in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt en de content een boost krijgt.

Daarnaast zal je ook in contact komen met klanten (de aftersales) om vervolgens met de ontvangen feedback nieuwe marketing content te creëren. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing en de aftersales activiteiten.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Brochures/folders creëren voor de marketing
- Klantcontact via social media kanalen
- Administratieve werkzaamheden
- Aftersales met klanten om vervolgens de marketing te boosten
- Content creëren voor de website
- en meer!

Zoals je leest best een gevarieerde bijbaan! Voor meer informatie over de werkzaamheden of het bedrijf, laat snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Naast je creativiteit los laten gaan met de marketing, ga je ook de klanttevredenheid monitoren bij klanten doormiddel van telefonisch contact, mail en social media kanalen.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing en aftersales
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- 24 UUR PER WEEK BESCHIKBAAR

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de automatisering van machines en processen en er werken 65 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Hecht team