Facilitaire bijbaan met online marketing aspecten

Je gaat aan de slag met het promoten van een presentatieruimte

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met het promoten van een presentatieruimte, welke gehuurd kan worden door externe partijen.

Jouw toekomstig werkgever zit sinds een half jaar in een pand naast het centraal station. Ze huren een grote kantoorruimte, waar ook een presentatieruimte bij zit. Het idee van deze presentatieruimte is dat iedereen hier gebruik van kan maken. Ze willen middels deze presentatieruimte een deel van de huurkosten terugverdienen. Hoe vaker deze ruimte vol zit, des te beter. En daar ga jij voor zorgen. Jij gaat deze ruimte bekend maken bij het grote publiek.

Op dit moment wordt er een website voor ontwikkeld. Daarnaast wil het bedrijf graag met jou in gesprek om te kijken hoe ze dit kunnen realiseren.

Ook moeten er facilitaire zaken geregeld worden. Op dagen dat de ruimte geboekt is, moet de catering verzorgd worden, de mails moeten beantwoord worden, de reserveringen moeten beheerd worden, er moet voldoende voorraad zijn van eten, drinken etc.

Al met al een zeer veelzijdige bijbaan met twee totaal verschillende aspecten. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan direct.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan de slag gaan met het promoten van de ruimte. Jij gaat dit in de markt zetten en zorgt daarnaast ook voor alle facilitaire zaken rondom dit project. Geen dag is hetzelfde en je kan je eigen uren iedere week indelen. De verwachting is dat je hier ongeveer 6 tot 8 uur per week mee bezig bent.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Ongeveer 1 dag per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de IT consultancy en er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuk project met uitdagende doelen!