Commerciële bijbaan bij een unieke dienstverlener

Tijdens jouw bijbaan zal jij het aanspreek punt zijn voor (nieuwe) klanten.

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met jouw collega's ervoor zorgen dat de verkoopdoelstellingen worden gehaald. Jouw werkgever zorgt dat spullen van particulieren veilig vervoerd, opgeslagen en weer geleverd worden. Een volledige service wordt dus aangeboden.

Het bedrijf groeit momenteel erg hard en zijn opzoek naar goede en betrouwbare werknemers. Ze zijn benieuwd of er nog meer opties zijn die ze niet ontdekt hebben en ze willen uitbreiden naar het weekend. Jij zal als commerciële sales topper deals sluiten met particulieren om hun spullen veilig te bewaren. Dit zal je doordeweeks maar ook in het weekend doen. Vele aanvragen komen op zaterdag binnen, hoe sneller ze antwoord krijgen hoe groter de kans is dat je ze kan helpen. Je mag ook zondag werken als je dat interessant vindt.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
- Nieuwe markten proberen te veroveren
- Ideeën en plannen voorleggen die het bedrijf kunnen laten groeien




Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- 2 a 3 dagen beschikbaar inclusief zaterdag

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het ophalen, opbergen en leveren van spullen. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. Dit zijn de magazijn medewerkers, medewerkers op kantoor en de medewerkers in het vervoer. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel. Binnen het bedrijf heeft jouw begeleider een HBO studie afgerond en kan jouw dus op niveau begeleiden. Daarnaast krijg je een prima uurloon dat aan de hand van jouw resultaten om hoog kan.

Het bedrijf is overigens goed te bereiken dus een eigen auto is niet nodig. Echter is het voor je reistijd altijd voordelig als je een eigen auto hebt.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel slechte humor aanwezig