Bijbaan website optimalisatie

Jij zorgt ervoor dat de website van jouw opdrachtgever hoog in Google komt te staan!

Dit ga je leren

Jouw opdrachtgever is specialist in akoestiek en zorgt ervoor dat het geluid in gebouwen op de juiste manier wordt beheerst. Ze leveren hun akoestische materialen en oplossingen aan een grote diversiteit aan klant.

Op dit moment zoeken ze een student die voor minimaal 1 dag per week aan de slag gaat met de website. Het is namelijk belangrijk, zeker in deze tijd, dat ze goed zichtbaar zijn online.

Jouw taken bestaan uit:
- Content creatie
- Up-to-date houden van de website
- SEO / SEA
- Het analyseren van gegevens uit google analytics.

Kortom een leerzame bijbaan die ook goed op je cv staat!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan naaste collega's. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Enige ervaring met SEO/SEA
- Gezellig
- Gedreven
- Flexibel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in het aanbieden van oplossingen voor de akoestiek en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel